27 Şubat 2012 Pazartesi

Torba Kanun Söylentisi -3

Saygıdeğer Araştırmacı Arkadaşlar;


Bilindiği üzere daha önce Bakanlıkların koridorlarında dolaşana 2 ayrı torba kanun söylentisini haberleştirmiştik.


İlk alınan duyumlarda araştırmacı kadrosuna atanan personelin durumunda düzeltici çalışmalar yapıldığını, ikincisinde ise özellikle Sağlık Bakanlığı kaynaklı olmak üzere merkez teşkilatlarında araştırmacı yapılanların durumunda bir düzeltilme taslağı olduğunu bildirmiştik.


Son alınan duyumlarda; Maliye Bakanlığının, Araştırmacıların şahsa bağlı kadrolara atanmalarına şiddetle karşı olduğu, bu nedenle, Özellikle 666 sayılı KHK çıkmadan önce araştırmacı yapılanların durumlarında kısmi bir düzeltme yaparak, 15.01.2012 tarihinden önce araştırmacı olanların 666 sayılı KHK ile yapılan düzenlemelerden faydalanmaları için, 6-8 aylık bir geçiş süreci öngörüldüğü, bu sürenin sonunda ise tekrar maaşlarının dondurulması yolunun seçildiği öğrenilmiştir.


Anlayacağınız bir düzeltici bir faaliyet maalesef yok.  Araştırmacı Mağdurların ağzına bir kaşık bal sürme faaliyeti var sadece..



1 Yorum

osman
27 Şubat 2012 15:10

benim ümidim var halen ve eminimki araştırmacı tüm arkadaşların (khk ile 4046 sayılı yas ile araştırmacı yapılanların) hakları HÜKÜMETİMİZ VE BAŞBAKANIMIZIN KONUYA EL ATMASIYLA TEKRAR İADE EDİLECEK BUNA İNANCIM SONSUZ. ALLAH (C.C) BÜYÜKTÜR İMANINIZ VE İTİKATINIZ YERİNDE OLSUN SARSMAYIN YETER DÜNYA İŞLERİ DÜZELECEKTİR EMİN OLUN SELAMLAR

Yorum Gönder

Yazı Arşivi