6 Şubat 2012 Pazartesi

Sağlık Bakanlığı Eski Müdürlerini Gözden Çıkardı



Sağlık Bakanlığının 02.02.2012 Tarih ve 22 Sayılı Müsteşar Prof.Dr Nihat TOSUN imzalı Genelgesi ile 663 sayılı Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameden sonra Taşra teşkilatının yeniden yapılanması ile ilgili yeni düzenlemeleri yürürlüğe konmuştur.

Söz Konusu Genelgenin 4. Maddesi ise Araştırmacı olarak atanların gözden çıkarıldığını açıkça ortaya koymaktadır. Söz konusu maddede "663 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Bakanlık taşra teşkilatı araştırmacı kadrosuna atanmış sayılan personelin talepleri, ihtiyaç ve benzeri hizmet gerekleri ile önceki kadrosunun olduğu yer göz önünde bulundurularak İl ve İlçe Sağlık Müdürlükleri ile Sağlık Grup Başkanlıklarında istihdamını," öngörmüştür.

Yani Kısa ve öz olarak Sağlık Müdürlüklerine alın bunları gözden uzak bir yere atın denmiştir. Bu ülkede yetişmiş İnsanın nasılda kolay harcanabildiğini bir kere daha görmüş bulunuyoruz...

2 comments

New Araştırmacı
6 Şubat 2012 16:31

eee ne yapsınlar ellerinde yaklaşık 2000 tane araştırmacı var turşusunu mu kursunlar?
Rabbim görüyor biliyor. Kul hakkına tecavüz eden yandaşlarına yer açmak için bir çırpıda binleri harcayan bu çok bilmiş bakanlık bürokratlarını.

taşrada araştırmacı
9 Şubat 2012 10:00

Hastanelerin sevgili ve mücadeleci müdürleri sizinle eşdeğer görevde bulunan daire başkanları müşavir yapıldı sesiniz çıkmadı, şimdide bakanlık merkez teşkilatında araştırmacı yapılan şübe müdürlerinin mağduriyetini önleyecek yasal düzenleme olan torba kanun hazırlandı adamlar sağlık uzmanı yapılıp terfi ettiriliyor.siz yine konuşmuyorsunuz ne diyeyim.müstehaksınız.

Yorum Gönder

Yazı Arşivi