27 Ocak 2012 Cuma

Kendin İçin Ne Yaptın?

Kendin için ne yaptın başlıklı anketimize bugüne kadar 21 arkadaşımız dava açtım cevabını vermiş.
 Bir önceki haberimizde  Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Yozgat Bölge Müdürlüğünde bölge müdür yardımcısı olarak görev yapan Bir arkadaşımızın Araştırmacı kadrosuna atanmasının anayasa aykırı olduğunu iddia ederek açmış olduğu dava da İdare mahkemesinin konuyu Anayasa mahkemesine taşıdığını belirtmiştik.

Diğer Bakanlıklardan dava açan arkadaşlarımızdan, açtıkları dava süreci ile ilgili bilgilerini paylaşmalarını istirham ediyoruz.

Bu arada değerli arkadaşlarımızdan özellikle sendika üyeliği bulunanların meclis gündeminde bulunan toplu sözleşme yasasının yürürlüğe gireceğini dikkate alarak araştırmacıların kaybolan mali haklarının pazarlık sürecinde masaya taşınması için girişimlerde bulunması çok yerinde olacaktır

2 comments

Adsız
30 Ocak 2012 10:01

ARAŞTIRMACI KADROSUNA ATANAN HASTANE MÜDÜR VE YARDIMCILARININ KAYIPLARINI AÇIK BİR ŞEKİLDE YAYINLARSANIZ MEMNUN OLURUM.DAHA BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE HAK ARAMAK MANTIKLI OLACAKTIR İLĞİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Adsız
30 Ocak 2012 11:44

sendikalar bu konuda doğru dürüst bir açıklama yapmıyor.bunlar birde bizim hakkımızı arayacak ALLAH hakkımızda hayırlısını versin.

Yorum Gönder