20 Haziran 2012 Çarşamba

ilginize teşekkür ederiz

25 Kasım 2011 günü Kadromu alabilirsin ama çocuğumun rızkını asla! diyerek başladığımız yayınlarımız siz değerli araştırmacı arkadaşlarımızın yoğun ilgisi ile yedi ayını doldurmadan dün itibari ile günlük bini aşkın sayfa görüntülemesi ve toplamda 100.000 'i aşan gösterime ulaştı.

Göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye teşekkür ederiz.

bugüne kadar olan süreçte araştırmacıların sesi olmaya çalıştık. Beraber dertleştik, hüzünlendik. zaman zaman beraber kızdık. yeri geldi umutlara yelken açtık.

Sizlerin açmış olduğu dava dosyalarını yayınladık. Sayın vekiller tarafından verilebilecek soru önergelerini düzenledik. Verilmiş önergeleri takip ettik.

Dilekçe e-mail kampanyaları düzenledik. Anketler düzenledik.

Geldiğimiz noktada belki bir çözüme ulaşamamış olsak bile mağdur edilmiş bir kesimin varlığını duyurmaya çalıştık.

Henüz her şey bitmiş değil Anayasa Mahkemesinde bekleyen davalar inşallah lehimize sonuçlanacak. Oradan da olumsuz sonuç çıksa Avrupa insan hakları mahkemesi bizleri bekliyor.

Bu süreçte sizden  bu platformda birlikte olmaya devam etmenizi, sayfa izlemeleriniz ile yorumlarınızla bize güç vermenizi istiyoruz.

Yorumlar deyince lütfen daha çok yorum yazın ve yorumlarınızı da isminizle en azından bir nick ile yapınız. Bugüne kadar dört yüz civarında yorum sayfalarımızda yayımlandı ama ne yazık ki çoğu adsız (Anonymous) olarak yapılmış. 

Lütfen biraz daha cesaret, ilgi, alaka gösterelim.

Sizlerden aldığımız güçle inanın çok daha güzel sonuçlara ulaşabiliriz..

1 Yorum

Umut
20 Haziran 2012 10:16

Esas teşekkürü sizler hak ediyorsunuz bizlerin sesi ve umutlarımız her zaman zinde kalmasında yardımcı olduğunuz için,sağolun varolun.Sayğılarımla

Yorum Gönder