29 Haziran 2012 Cuma

663 ve torba yasa

Bu hafta yasalaşması beklenen 663 sayılı KHK değişikliği  ve torba yasa mecliste görüşülmeye başladı.  

Meclisin perşembe günü yaptığı oturumda gece 01:00 dolaylarında gündemdeki sırası gelen teklif ve tasarı komisyonun olmaması nedeniyle bugüne bırakıldı.

Bugün 15:00 de başlayacak olan oturumda görüşmelerin tamamlanarak her iki teklif ve tasarının yasalaşması bekleniyor.

Anlayacağınız sağlık araştırmacıları ve henüz araştırmacı olmamış kamu hastane birliklerinin kurulması ile araştırmacı olacak olan hastane yöneticileri ; tren son istasyonda bu tren kaçmasın

Daha önce yayınlamış olduğumuz mail ve telefonlardan muhakkak vekillere ulaşın.

Sadece iktidar değil muhalefet vekillerine de ulaşın . En azından mecliste mağduriyet dile getirilsin ve yayınlamış olduğumuz değişiklik teklifleri görüşmeler esnasında verilebilsin.

İnanın bir telefonla bir mail ile kaybedeceğiniz hiç bir şey yok

4 comments

a.d.
29 Haziran 2012 21:23

Değişiklik görüşmesi pazartesi gününe kalmış.Hafta sonu ulaşabileceğiniz vekillerimiz varsa ulaşalım arkadaşlar,son bir umut olabilir.

Genel Kurulun;
Türkiye Büyük Millet Meclisinin İçtüzüğün 5 inci maddesine göre 1 Temmuz 2012'de tatile girmeyerek Genel kurulun çalışmalara devam etmesi,
......
2 Temmuz 2012 Pazartesi günü saat 14:00'te toplanarak bu birleşiminde 301 sıra sayılı kanun tasarısının görüşmelerinin tamamlanmasına kadar;
Yukarıda belirtilen birleşimlerde gece 24:00'de günlük programların tamamlanamaması hâlinde günlük programların tamamlanmasına kadar;
çalışmalarını sürdürmesi,
......
BAŞKAN - Oylarınıza sunuyorum: Kabul edenler… Kabul etmeyenler… Kabul edilmiştir.

*(S. Sayısı: 301) Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ve Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl’ün; Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Raporu)

Adsız
2 Temmuz 2012 11:05

Sağlık Bakanlığı bilerek ve isteyerek bizleri mağdur etti mecliste sayısal çoğunlukla ak parti torba yasada yapılacak değişiklik teknlifini düşünmeden reddecektir.Çünkü araştırmacı kadrosuna atananlardan sağlık sen üyesi ve ikdidara yakın olanlarla sözleşme yapılır,bu artık her şeyiyle bellidir.İşimiz Anayasa mahkemesine,en önemlisi huzuru mahşerde hesap günündedir.Bizler yinede tanıdığımız milletvekilleriyle irtibata geçelim sonuna kadar hakkımızı arayalım.

Adsız
3 Temmuz 2012 14:43

Enerji Bakanlığında Araştırmacı olarak atananlarla ilgili hiç bir gelişme yok. Adı bile geçmiyor.O kadar bilgi tecrübe tamamen boşa gitti. Aylık 600 TL zararımız var hakkımızı bu dünyada alamasakta, ahirette mutlaka alacağız.

Yorum Gönder