14 Haziran 2012 Perşembe

Adalet

"İnsanın en büyüğü, en yüksek mevkide iken tevazu gösteren, kudret sahibi iken affeden ve kuvvetli olduğu vakit adaletle hareket edendir."
 Abdülmelik Bin Mervan(Emevi halifelerinin beşincisi)

10 comments

lütfen biraz dikkat...
14 Haziran 2012 23:34

Çok Değerli Arkadaşlarımın ve Yüce Anayasa Mahkemesi Başkan ve Üyelerinin Dikkatine;

Canab-ı Allah; yarın ya bu dünyada bizleri mutlu edecek ya da bunun mükafatını mahşere bırakacaktır.Bu durum da her kula nasip olmaz.

Ben bu durumumuza sebep olan ve sessiz kalanlar için Allah'tan ecrini diliyorum. Adil olmayan kararı alan ,karar alanlara destek veren, onaylayan kişilere, hakkımı helal etmiyorum çünkü bu hakları tırnaklarımla kazandım.

2023 yılına iktidar hedefi koyanların pazardan karpuz seçer gibi yönetici seçerim ve onlarla çalışırım fikri çürümüş bir zihniyettir ve çok risklidir; açıkcası Uzman Yönetici olarak endişe duyuyorum.

Güzel Ülkemizde tüm çalışanları eşit şartlarda yarıştırıp içerisinden cevherleri sınavla atamak:kurum saygınlığıdır,gerçek değişim mühendisliğidir,atananlara sadakat, güven ve saygınlık gerekçesidir,örgüt iklimi ve çalışma barışını tesis etmektir,karar vericilere yasa koyuculara saygıdır.Dikkatinize sunulur.

SAYGILARIMLA...

M.K.
15 Haziran 2012 09:57

Aslında yönetmek olsa amaç, yazdığınız zaten çok doğru. Buradaki amaç, kurtulmak.
Şöyleki; Bizim buralarda mahsullere zarar vermesin diye, kargayı tüfekle vururlar. Sonra da ağacın birine asarlar. O (afedersiniz) karga leşi orada haftalarca bekler. Beklerken de kokar. Bunu gören kargalar korkar ve o civara yaklaşmaz.
1. Ders: Biz kokarken, kimse memleket sevdasıyla müdürlüğe heveslenmez.
2. Ders: Bu korkaklık oldukça bu mesele çözülmez.
3. Ders: Bu memlekette birileri tepeden inme Sivil Toplum Örgütü kurmadıkça, hiçkimse bu örgütü kurmayı beceremez. Ben de dahil.
4. Ders: Bu mesele yağ çekmekle de çözülmez.
Saygılarımla......

Adsız
15 Haziran 2012 15:54

kul hakkı en büyük haktır bunu gasp edenler ergeç bir gün bunun hesabını verir.şairin dediği gibi alma garibin ahını çıkar aheste aheste.hiç bü müslumanım deyip sonra kul hakkı yiyerek bir yere varamaz birgün o maske düşer .

Adsız
15 Haziran 2012 16:10

hiç bilenle bilmeyen bir olurmu biz görevde yükselmeyle hak ederek bü mevkiye geldik bizden gaspederek göturup hiç sınava girmemiş sadece yalakalıkla bu göreve gelmiş birilerine vererek onların vekalet ve dönerlerini yönetmeliklerle düzenlemek hakmıdır.bizim hakkımızı sorulduğunda sendikalar bastırsın deyip topu taca atmakla bizi kandısada HAKKI KANDIRMIYACAKTIR.

Adsız
18 Haziran 2012 09:21

Anayasa mahkemesinde,cuma günü görüşülecek deniyordu,herhanği bir ses çıkmadı.

Adsız
18 Haziran 2012 09:25

anayasa mahkemesi dosyaların birleştirilmesine karar verdi.

Adsız
18 Haziran 2012 13:46

dosyalar birleştirilecek ama ne zaman görüşecekler onu anlayamadım.

Adsız
19 Haziran 2012 09:16

@Ads�zBenim pek ümidim yok. görüşselerde dağ fare bile doğurmayacak. Artık Türkiyede hiç bir kuruma güvenim kalmadı... umarım yanılırım.

Researcher
19 Haziran 2012 09:41

Arkadaşlar
Anayasa Mahkemesinin belli bir gündemi yokmuş. Başkan belirliyormuş.Yani dosyaların geliş sırası, çokluk vs. gündemi belirlemiyor. Başkanın keyfi ve insafına kalmış bir durum. Benim bir umudum İdare Mahkemelerinin vermiş olduğu 5 aylık süre. Bunları nereden bildiğime gelince Bilgi Edinme yoluyla Anayasa Mahkemesine sordum. İnallah Temmuz - Ağustos gibi bu iş biter..

Adsız
20 Haziran 2012 14:39

BİZ ARAŞTIRMACILAR MALESEF MADDİ VE MANEVİ MAĞDUR DURUMDAYIZ VE BUNUN MÜSEBBİPLERİNİ EN YÜCE MAKAMA HAVALE ETTİK. ŞİMDİ BEKLEDİĞİMİZ VE ÜMİDİMİZ ODUR Kİ; HUKUK ADİL OLSUN, ÇÜNKİ BİZLER ALLAHIN ADALETİNİ DEĞİL, RAHMET VE MERHAMETİNİ İSTERİZ; ANCAK KULLARDAN MERHAMET VE RAHMET DİLENMİYORUZ, ONLARIN ADİL OLMALARINI İSTİYORUZ. LÜTFEN EMPATİ YAPIN VE HER NERDE VE HANGİ MAKAMDA OLURSANIZ OLUN, AYNI DURUMDA MAĞDUR OLDUĞUNUZU VE DÜŞECEĞİNİZ POZİSYONU DÜŞÜNÜN VE LÜTFEN İDRAK EDİN. O ZAMAN EN DOĞRU KARARIN ALTINA İMZA ATACAĞINIZA İNANIYORUM.

Yorum Gönder