9 Mart 2012 Cuma

Yine Aynı Bahane!

Maliye Bakanlığı Araştırmacıların durumunun düzeltimesine karşı çıkıyormuş!

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı, Genel Merkez yöneticileri ve Bakanlık Şube Başkanı Gülnur Kaptanoğlu Müsteşar Yardımcısı Turan Buzgan ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Güven Bektemuru ziyaret etti. 

Yapılan ziyarette Araştırmacıların durumunun da ele alındığını sendikanın sayfasında yayınlanan haberden öğreniyoruz.

Şu ana kadar, daha önceki yıllarda mağdur edilenlerin yanında olarak, onların durumunu düzeltmeye çalışan İktidarın (örn. Yaşzedeler ve SSK Bağ-kur emeklileri için çıkarılan intibak yasası gibi),  Bilerek veya bilmeyerek mağdur ettiği araştırmacılar için Personelin bağlı olduğu Bakanlığın talebi varken, Maliye Bakanlığının, bu mağduriyetin düzeltici işleme yanaşmaması anlaşılır bir durum değil.

Konu ile ilgili olarak tüm Araştırmacılar Maliye Bakanlığı bürokratlarından bir açıklama bekliyor.

Konuyu Sürekli Gündemde tutan Sayın sendika yönetimine teşekkürü bir borç biliyoruz. Diğer Bakanlıklara bağlı hizmet kollarında faaliyet gösteren Sendikalardan da aynı duyarlılığı göstermelerini diliyoruz.

Araştırmacılar olarak, Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Sayın Kahveci ve Yönetiminden konuyu Maliye bakanlığı Üst yönetimine taşımasını talep ediyoruz.

Konu İle ilgili haberi okumak için tıklayınız

2 comments

Adsız
9 Mart 2012 14:40

Türk Sağlık Sen'e teşekkür ederiz.Sizden ricamız bu konuyu Maliye Bakanlığı yetkillileriylede görüşmeniz onlarada birebir dertlerimizi anlatmanızdır.Tekrar tüm araştırmacı arkadaşlarımız adına teşekkür ederim.

Adsız
10 Mart 2012 20:34

sağlık bakanlığı çözüm konusunda ne derece samimi acaba.sağlık senin samimi olduğunu düşünmüyorum.onlar ellerini ovuşturmakla meşgüller.ama keser döner sap döner diye bir atasözü varhatırlatırıp rüzgar güllerine

Yorum Gönder