22 Mart 2012 Perşembe

Prof.Dr. Cevdet Erdöl'ü makamında ziyaret

663 sayılı Kanun Hükmünde kararname ile Araştırmacı olarak atanan Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatından bir grup, Sağlık Sen Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Sayın Senol Şahin İle Birlikte TBMM Sağlık, Aile, Çalışma Ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Cevdet Erdöl'ü makamında ziyaret etti.


Kararname ile mağdur olan araştırmacıların durumunun görüşüldüğü ziyarette, Sayın Erdöl'e genelde kamudaki özelde ise Sağlık Bakanlığı Araştırmacıların mağduriyetleri, KHK'ler ile araştırmacı yapılanların sayıları, Maddi kayıpları ve çözüm önerilerini içeren bir dosya takdim edildi.


Sayın Erdöl ise konunun takipçisi olacağını ve konu ile ilgili dosyayı Sağlık Bakanlığı yetkililerine ileteceğini bildirdi.


Araştırmacılar olarak Sorunları dinleyen Sayın Erdöl' e ve Mağdur Araştırmacıları Yalnız Bırakmayan Sağlık Sen Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Sayın Senol Şahin'e teşekkür ederiz.

3 comments

Adsız
23 Mart 2012 09:57

Sayın Başkana ilğilerinden dolayı teşekkür ederim.Çalışmalarında başarılar diler bu işi sonuna kadar takip etmesini temenni ederim.Sayğılarımla.

Adsız
26 Mart 2012 10:21

Sanki ölü toprağı serpilmiş milletin üzerine kimseden çıt çıkmıyor,anlaşıldı herkeste bıkkınlık ve kabullenme mi var.Bizler taşrada doğru dürüst haber alamıyoruz buda bizi telaşlandırıyor.Siteden müjdeli bir haber alabilmek için gözümüz orada.

New Araştırmacı
26 Mart 2012 11:59

Taşra haber alamıyor ama sanki merkezdekiler çok mu haber alabiliyor ki?
Maalesef talep noktasında taşra merkezden daha cüretkar ve istekli.

Yorum Gönder