3 Mart 2012 Cumartesi

Dernek Kuruluş Çalışmaları

 Son Yayınlanan KHK ile Araştırmacı ünvanı ile atananların yaşadıkları mağduriyetleri anlatmalarında bireysel faaliyetlerin  yetersiz kaldığı hepimizce malumdur.

 Bu nedenle Mağdur arkadaşların bir sivil toplum kuruluşu çatısı altında olmasının zorunlu olduğu görülmektedir.

"Sesimizi duyurmak için bir dernek kurulsa üye olur musunuz?" anketimize katılanların ezici bir çoğunluğu evet cevabı verdiği de görülmektedir.

Merkezi Ankara olacak ve diğer bölgelerde de şubeli olarak hizmet vermesi planlanan bir derneğin tüzük çalışmaları bir grup araştırmacı arkadaşımız tarafından yürütülmektedir.

Tüm KHK mağduru araştırmacıları bir çatı altında toplayarak çözüm yolları konusunda ortak hareket edebilmek amacıyla kurucular kurulunda tüm bakanlıklardan üyesinin olması hedeflenmektedir.

Dernek Kurucuları arasında yer almak isteyen Araştırmacı arkadaşların  06.03.2012 gününe kadar  kısa öz geçmiş bilgilerini ve irtibat bilgilerini arastirmacioldum@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.

Kurucular kurulu dışında il temsilciliği görevlerini yada il şube yönetimlerinde yer almak isteyenlerde aynı tarihe kadar bilgilerini iletebilirler.







2 comments

Adsız
4 Mart 2012 21:39

Ben bir araştırmacıyım. Haklarım itibarım ve mali haklarım iade edilmedikçe Devletime cani gönülden artık çalışamayacağım , kırgın ve küskünüm. Araştırmacı maaşımı alıp bir köşede oturmak durumunda bırakıldığım için günahı ve vebali bu KHK leri çıkaranlarındır.

Adsız
6 Mart 2012 11:02

arkadaşlar dernek kurmak için benim önerim ilk önce bir toplantı yapalım ona göre yol haritası çıkararak derneğimizi kuralım

Yorum Gönder