13 Aralık 2011 Salı

TEŞEKKÜR VE SİTEM

   Araştırmacı olarak atananların bilgilendirilmesi birlik ve beraberliğin sağlanarak güç birliği oluşturmak suretiyle ellerimizden alınan kazanımlarımızın mücadelesini amaçlayan bu sayfalar yayına gireli yaklaşık 15 gün oldu.

   Geçen 15 günlük sürede 1500 kişi/sayfa görüntülemesi olmuştur. Yaklaşık olarak günlük 100 kişi sayfamızı ziyaret etmiştir.

   Tüm ziyaretçilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz.

   Ancak;

   Hala klasik 657 mensubiyetinin vermiş olduğu psikolojiden hareketle ziyaretçilerimizin yorumları sınırlı kalmıştır. yayınlanan yazılar için sadece 6 yorum yapılmış, ankete 3 kişi cevap vermiş facebook sayfasını ise 4 kişi beğenmiştir.

   Bilgi paylaştıkça büyür ilkesinden hareketle,  sesimizi daha güçlü çıkarabilmek için haber ve yorumlarınızla desteklerinizi bekliyoruz.

   Büyük bir söz üstadının sözünden hareketle "kim var? denildiğinde, sağına soluna bakmadan fert fert ben varım diyen, benim olmadığım yerde kimse yoktur" diyebilmenin şuurunda kimlik sahibi araştırmacılar olarak gasp edilen/edilmeye çalışılan haklarımızı almak için her türlü gayreti sarf etmeye sizleri davet ediyoruz.

   Yorumlarınızı her bir makalenin altındaki sayfadan varsa üye adınızla yoksa anonim olarak yapabilirsiniz.

   Ayrıca yayınlanmasını istediğiniz haber dilekçe ve diğer görüşlerinizi arastirmacioldum@gmail.com adresine göndermeniz durumunda isterseniz sizin adınızla isterseniz isimsiz olarak yayınlayabiliriz.

   Bir olmak, diri olmak, iri olmak için arastirmaciolduk.blogspot.com