27 Eylül 2012 Perşembe

Yazılı Soru Önergesine Verilen Cevap

 Belki artık çok bir manası kalmadı. Ama yine de daha önce vermiş olduğumuz haberlerin takipçisi olmak  ve KHK'lara imza atanların Araştırmacı Olarak Atanlara bakış açısının net olarak anlaşılması adına bu haberi yapalım istedik.
 
01.03.2012 günü "CHP Milletvekili M. Ali Ediboğlu Soru önergesi verdi"  başlığı ile haberleştirdiğimiz soru önergesine gecikmeli de olsa cevap verildi. Başbakanlığın cevaplaması istiemi ile verilen önergeye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı cevap vermiştir.
 
Verilen cevap soru önergesinin içeriğini karşılamaktan ziyade, bilgilendirme tarzında suya sabuna dokunmayan bir tarzda kaleme alınmıştır.
 
Verilen cevabı okumak için TIKLAYINIZ

13 comments

Adsız
27 Eylül 2012 16:30

Eşekten düşenin halinden, yine eşekten düşen anlar.
Bed Dua ediyorum ki;
her kim araştırmacı kadrosuna mahkum edilenlere yapılan zulümü görüpte, bu zulümü ortadan kaldırmaya destek vermiyorsa, Allah ona da aynı zulümü ve hatta daha beterini tattırsın.

TÜM YORUMLARI ADSIZ/İSİMSİZ ARKADAŞLAR YAPIYOR. SANKİ TÜM YORUMLARI AYNI KİŞİ YAPMIŞ GİBİ...

Lütfen Yorum yaparken varsa google kullanıcı adınızla oturum bir açın.

Yoksa bir kimlik seçin yazan bölümden adı/URL yazan yeri işaretleyerek bir isim yada nick belirtiniz ki kimlerin yorum yaptığı belli olsun.

Göstereceğiniz duyarlılığa teşekkürler.
LÜFEN BİRAZ HASSASİYET. BİR İSİM BİR TAKMA AD BİLE YAZAMAYAN YAZMAKDAN ÇEKİNEN NASIL HAKKINI SAVUNABİLECEK...

Adsız
28 Eylül 2012 10:22

Sayın site yöneticisinin dikkatine! Bu yazılı cevapta eksik ve yanlış bilgiler vardır.Örneğin Hazine Müsteşarlığı taşra teşkilatında idareci olarak çalışan yaklaşık 18 kişi araştırmacı olarak atandı.Bu bilgi yok.Ayrıca Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanlığında il müdürleri araştırmacı değil Bakanlık müşaviri yapıldı.Bence bu yazılı soru önergesi veren Milletvekilini uyarınız.Bu yanlış ve eksik bilgiyi Bakan beye düzelttirsin.

Bilgilerin hatalı ve/veya eksik olduğunun farkındayız. Zaten bu cevabı yayınlarken Soru önergelerinin Bakanlarca ne kadar ciddiye alındığının görülmesini istedik. Daha önce Gıda tarım ve hayvancılık bakanlığı ile ilgili verilen cevapta da aynı şeyler mevcuttu. Başka bir örnek olarak ta 663 sayılı sağlık bakanlığı KHK sı ile ilgili verilen önergelere Sağlık bakanlığı cevap verme gereği bile hissetmemişti.
Bizler Birlikte hareket etmeyi başaramadığımız sürece Siz ve diğer yorumcuların yorum yaparken bile bir isim yazmaya dahi üşenmeleri ve en basit şekliyle adsız oalrak yorum yapmaya devam ettikelri sürece ve bir STK altında toplanamdığımız sürece Sayın Milletvekilleri herhangi bir işe yarar cevap gelmeyeceğini bilerek soru önergesi vermeye devam eder, bakanlıklar ciddiye almaz, Bakanlar Kurulu Ya da İktidar Vekilleri konu ile ilgilenmez ve bu mağduriyetler emekliliğimize kadar sürer gider...

antakya
28 Eylül 2012 14:22

ankaradaki araştırmacı arkadaşlar bir dernek kurmak okadar zormu sizler orada bu işi daha kolay yaparsınız biz taşradaki araştırmacılar sizere gereken destegi madi manevi vermeye hazırdır hataydaki araştırmacı arkadaşlar olarak bize düşen görev neyse siz söyleyin yeterki .şimdiden başarılar .

Adsız
28 Eylül 2012 14:26

TBMM ne verilen bilgilendirme notunda Gençlik ve Spor Bakanlığında Araştırmacı kadrosuna atanan bulunmamaktadır deniliyor.Bende dahil olmak üzere bu bakanlığa bağlı spor genel müdürlüğünde müdür olarak görev yapmakta iken 649 sayılı KHK nin geçici 12. maddesi ile toplam 254 müdür araştırmacı kadrosuna atandık. Şimdi bu bilgilendirmeye bakarak diyorumki Allah Allah acaba müdürlüye iade edildikte bizimmi haberimiz yok.

Karadeniz Bölgesi
28 Eylül 2012 21:42

Dernek çalışmalarını maddi manevi desteklemeye hazırım.Araştırmacı ünvanlı şahıslar zulüm çekiyor samimiyetimizden şüpheniz mi var?

Bu arada Başbakan parti MGK yönetimi için sadakat değil, liyakat arıyormuş, Ülke yönetimindeki liyakatlıları kenara çekti, sadakatlilerini doldurduktan sonra " tekkeye derviş aramıyorum " diye beyanatı var.Bu ülke ne kadar çelişkilerle doldu.

Adsız
2 Ekim 2012 11:19

Araştırmacı olan Hastane Müdürleri Ekim ayının 15 ne kadar Kamu Hastaneleri oluşuyor,sizlerde bizim aramıza geliyorsunuz.Gelin canlar bir olalım iri olalım diri olalım.

Adsız
3 Ekim 2012 16:49

arkadaşlar 663 sayılı khk ile ilgili kastamonu idare mahkemesinin itirazu görüşülecekti konu ile ilgili bilgisi olan varmı.hiç bir yorumla karşılaşmadım

Adsız
4 Ekim 2012 10:12

3 EKİM 2012 tarihinde Anayasa Mahkemesi görüşecek.

mücadeleci
4 Ekim 2012 13:48

4 ekim oldu bu mahkemeden çıkan karardan haberdar olan yok mu?

doğu
4 Ekim 2012 14:36

Sınavla kazandığımız(Müdürlük) kadromuz elimizden alıp(Araştırmacı), yandaşların müdür yapıldığı ADELET, ADELET değildir.Lütfen birileri bu Zulüme dur desin!

Realist
4 Ekim 2012 14:59

"Doğu" kardeşim bizim hakkımızı bizden başka savunan olamz. Biz dernekleşip güç oluşturmazsak kimse bizim derdimize merhem olmaz.
Kim "dur" diyecek bu zulme? sendikalar mı? Seni koltuğundan alıp senin yerine oturanlar zaten onlar. Unutma tavşanın imdat çağrısını ilk tilkiler duyarmış ama yardıma koşmak için değiş bir an önce canını almak için

Yorum Gönder