19 Temmuz 2012 Perşembe

Anayasa Mahkemesi kararı

Anayasa mahkemesinin 18 Temmuz 2012 Çarşamba Günü Saat 09.30’da yapacağı toplantıda görüşüleceğini açıkladığı gündem içinde, altıncı sırada yer alan ve tüm araştırmacılar içinde örnek oluşturacağı düşünülen, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Atatürk Araştırma Merkezi, Atatürk Kültür Merkezi, Türk Dil Kurumu Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname’nin görüşülmesi tamamlanamamıştır.
 
Dünkü yapılan toplantıda sadece 8.8.2011 günlü, 650 sayılı Adalet Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Hükmünde Kararname görüşülmüş olup Adalet bakanlığında Araştırmacı yapılmamış olduğundna bizleri ilgilendiren bir karar çıkmamıştır.

 Sadece Adalet Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararname içine monte edilmiş olan tam gün yasası ile ilgili madde iptal edilmiştir.

Gün içinde yeni bir gelişme olursa sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz

4 comments

Adsız
19 Temmuz 2012 09:25

dörtgözlew beklemekteyiz

araştımacı
19 Temmuz 2012 11:54

Sa. Öncelikle yaptığınız çalışmalar için şahsım ve ailem adına teşekkür etmek istiyorum.Biz araştırmacılar hakkındaki gelişmeleri sizden takip ediyoruz . Allah yar ve yardımcımız olsun Allaha emanet olun

Adsız
19 Temmuz 2012 12:04

inşallah güzel bir sonuç çıkar ve tüm araştırmacıların yüzü güler.

23 Temmuz 2012 14:07

mmerhaba
ARKADAŞLAR HER BİR KURUMUN ARAŞTIRMACILARININ MAĞDURİETLERİ FARKLI PARALELLİK GÖSTERİYOR AMA APAYRI MAĞDURİYETLER VAR
MESELA 663 KHK DA N ÖMELİ SORUN HEMEN OLUŞAN GELİR KAYBIGİBİ MALİ HAK KAYIPLARI İKEN DİĞERLERİNDE HEMEN MALİ HAK KAYBI YOK ÖNÜMÜZDEKİ YILLARA SARİ KAYIPLAR VAR TABİ ASLINDA BU MANTIĞIN DEĞİŞMESİ YADA MAĞDURİYETLERİN GİDERİLMESİ İÇİN DEV MEM KANUNU ARAŞTIRMACILARIN DURUMUNU DÜZELTİLDİĞİNDE SORUN BÜYÜK ORANDA AŞILMIŞ OLUR ANCAK BU ARADA HAKTAN HUKUKTAN ADALETTEN KAYGILANAN KİMSE OLMADIĞINDAN BUNU KİMSE UĞRAŞMIYOR HALBUKİ DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI BU SORUNU EN İYİ BİLEN KURUMLARDAN BİRİ OARADA ACABA HİİÇ BU İŞLERDEN ANLAYAN KAYGILARI OLAN VİCDANN SABİHİ KİMSELER VARMI TABİİ BİLMİYORUM

Yorum Gönder