24 Mayıs 2012 Perşembe

Sağlık Bakanlığı Araştırmacıları İlçe Sağlık Müdürlükleri emrine veriyor

 663 Sayılı KHK'nin  Geçici 5. Maddesi uyarınca kamu hastane birliklerinin oluşması ile birlikte araştırmacı olarak atanacak olan Hastane Müdürü ve Müdür yardımcıları için yeni görev yerlerini belirledi.

Bakanlık Makamının 23.05.2012 tarihinde onayladığı "sağlık Bakanlığı taşra Teşkilatı Kadro Standartları  Yönergesi" ile Taşra teşkilatındaki il ve ilçe sağlık müdürlüklerinin kadro standartları belirlenirken, Yönergeye ek "ç" sayılı liste ile de il ve ilçe sağlık müdürlükleri araştırmacı sayıları belirlenmiştir. 

Bu liste belirlenirken o  ilçede yer alan hastanelerde görev yapan müdür ve müdür yardımcısı sayısı kadar Araştırmacı kadrosu o ilçenin standardında gösterilmiştir.

Kadro standartları cetveline buradan ulaşabilirisniz

2 comments

Adsız
25 Mayıs 2012 08:35

şaşkınlık içinde bu hükümetin adam fişlemelerini izliyorum tüm bakanlıklarda aynı işlemi yapıyorlar kadro değiştirme düşürme sonra aynı kadroları açıp başkalarını atama olmaz sayın bakanım olmaz Allah var... Allah büyüktür bu kadar mağduriyet ve mağdur edilenlerin vebali sebep olanları bulacaktır

Adsız
30 Mayıs 2012 09:48

Biz Hastane müdürü ve yardımcıları olarak yıllarca,devletimize ve milletimize alnımızın akıyla hizmet ettik.Hizmet etmeyede devam edeceğiz,kullanılıp atılan işe yaramaz muamelesi görmek bizleri çok incitiyor ama ALLAH'ın takdiri onunda bir hesabı var.Cenabı ALLAH huzuruna kul hakkıyla gelmeyi bizlere nasip etmesin.

Yorum Gönder